Vasa

En liten brand i vår elcentral har gjort att vi tyvärr måste hålla stängt tillsvidare, vi meddelar er så fort vi öppnar igen. Beklagar besväret.

Niska Vasa lanserar en PoP-Up restaurang på Othello i Brändö 5-6.4, 12-13.4 och 19-20.4. Välkommen att boka Take Away från kl. 15 och kom och ät på plats från kl. 17.

Går även att förhandsboka: 040 017 4146

Välkommen till
restaurang Niska i Vasa!

Niska Vasa är beläget i hjärtat av Vasa centrum invid stans kändaste gågata. Restaurangen befinner sig i en vacker lokal som har fungerat som dagligvaruhandel för många Vasabor sedan 50-talet. Hos oss har vi förutom den åländska plåtbrödsmenyn även en lunchmeny som vi byter varje vecka. Lunchen serveras varje vardag, menyn hittar ni här. På sommaren serverar vi mat och dryck även på vår fantastiska terrass utanför restaurangen. Vi är öppna året om. 

Plåtbröd och
smugglarhistorier

Idén till Niska-konceptet föddes i Michael Björklunds huvud i ett litet restaurangutrymme i hamnen i Mariehamn. Björklund har fungerat som kock i bland annat TV-programmet Strömsö. Björklund ville grunda en annorlunda pizzarestaurang vid sidan av de mer traditionella pizzaställena, där pizzorna skulle tillverkas på ett lite annat sätt.

Vi använder cookies för att göra din upplevelse på sidan så trevlig som möjligt.

Om du vill läsa vår integritetspolicy och vilka cookies vi använder så hittar du den nedan.