Helsingfors

katajanokka/skatudden

Niska Helsingfors
Vi gräddar knapriga, tunnbottnade åländska plåtbröd - eller pizzor som vi säger här på fastlandet.
Boka bord
Vi har alltid rusning på veckosluten så vi rekommenderar att man gör en bordsreservation i god tid. Det vackra och centrala läget vid Kanalkajen bjuder in till att njuta och trivas. Det fantastiska tegelmagasinet utstrålar en varm atmosfär och lotsar våra kunder mot en trevlig stämning.
Boka bord
Föregående bild
Nästa bild

Må stängt, Ti-To 11-21:00, Fre 11-22:00, Lö 12-22:00, Sö 13-20:00.

Köket stänger 30 minuter före restaurangens stängningstid.

Välkommen till
restaurang Niska i Helsingfors!

Niska Helsingfors är beläget i den stämningsfulla kanalkajen i Helsingfors. Vi öppnade dörrarna till restaurangen i december 2018 och erbjuder en enkel men otroligt smakrik plåtbrödsmeny eller pizza på Åländskt vis. Förutom de Åländska plåtbröden erbjuder vi lunch varje vardag. På Niska Helsingfors satsar vi dessutom på ett brett dryckessortiment! Det magnifika tegelmagasinet utstrålar en varm anda och välkomnar våra gäster till en varm och bekväm atmosfär. Vi har öppet året om.

Plåtbröd och
smugglarhistorier

Idén till Niska-konceptet föddes i Michael Björklunds huvud i ett litet restaurangutrymme i hamnen i Mariehamn. Björklund har fungerat som kock i bland annat TV-programmet Strömsö. Björklund ville grunda en annorlunda pizzarestaurang vid sidan av de mer traditionella pizzaställena, där pizzorna skulle tillverkas på ett lite annat sätt.

Vi använder cookies för att göra din upplevelse på sidan så trevlig som möjligt.

Om du vill läsa vår integritetspolicy och vilka cookies vi använder så hittar du den nedan.