Åbo

Niska Åbo
I restaurangen som är öppen året runt serverar vi Pub Niskas kända och goda plåtbröd. Plåtbröd eller åländsk pizza är gjorda av högklassiga, till största delen närproducerade råvaror. På vår meny finns också mättande sallader, smakliga efterrätter och ett mångsidigt dryckesutbud.
Take away
Nu kan ni som privat- eller företagskund beställa mat hem/till arbetsplatsen genom Wolt, antingen med leverans eller för upphämtning. Ni kan även ringa oss direkt till restaurangen för att beställa take-away och hämta maten själva.
Till Wolt
Boka bord
Kom ihåg att boka bord i tid, vi tenderar att ha fullt på helgerna!
Vi har öppet året om. 
Boka bord
Föregående bild
Nästa bild

Vårens öppettider:

Må 11 – 20, ti – to 11 – 22, fre 11 – 23, lör 12 – 23, sön 12 – 21 

Välkommen till
restaurang Niska i Åbo!

Niska Åbo intill Aura å garanterar en vacker miljö och en okomplicerad service. För oss är kundnöjdhet väldigt viktigt och vi vill locka våra kunder med en avslappnad atmosfär. Hos oss är allt från bebisar till åldringar välkomna och man har även möjlighet att boka en kabinett för en större grupp. Kom ihåg att boka bord i tid, vi tenderar att ha fullt på helgerna! Vi har öppet året om. 

Plåtbröd och
smugglarhistorier

Idén till Niska-konceptet föddes i Michael Björklunds huvud i ett litet restaurangutrymme i hamnen i Mariehamn. Björklund har fungerat som kock i bland annat TV-programmet Strömsö. Björklund ville grunda en annorlunda pizzarestaurang vid sidan av de mer traditionella pizzaställena, där pizzorna skulle tillverkas på ett lite annat sätt.

Vi använder cookies för att göra din upplevelse på sidan så trevlig som möjligt.

Om du vill läsa vår integritetspolicy och vilka cookies vi använder så hittar du den nedan.